JOSPER PROFESSZIONÁLIS KONYHAI FELSZERELÉS
Ha Josper felszerelést választasz a konyhádba, egyedi minőségű termékekkel leszel gazdagabb.
A JOSPER professzionális konyhafelszerelése, mely kézzel öntött alumínium Gastronorm lábosokból áll, a legkiválóbb gyártási technológiák és a szakértelem kombinációjának eredménye. Az edények anyagának magas hővezető képessége gyors és egyenletes hő elosztást biztosít, amely elengedhetetlen a tökéletes eredmény érdekében.
Egészséges, gyors és gazdaságos módja ez a főzésnek. Mindezek felett a kiváló minőségű teflonbevonat is hozzájárul az optimális eredményekhez, valamit tartóssá teszi a lábasokat.
A JOSPER FASZENES KEMENCÉI ÚJ DIMENZIÓKAT NYITNAK MEG; HASZNÁLHATJUK LEZÁRT BARBECUE-KÉNT, UGYANAKKOR SZÁMTALAN ÉTELT SÜTHETÜNK LÁBOSOKBAN ÉS GASTRONORM EDÉNYEKBEN, FENSÉGES KEMENCÉS ÍZT KÖLCSÖNÖZVE ÍGY A FOGÁSOKNAK.

LÁBOSOK
16 CM Ø LÁBOS
Ideális kisebb adag tojáshoz, kagylóhoz, rákhoz.
20, 24, 28 CM Ø LÁBOS
Hal, rizs, zöldségek tálalására. Tökéletes méretű edény, tálaláskor használjunk hozzá bazalt alátétet.
28 cm-es lábos ideális az asztal közepére helyezve, hogy mindenki kiszolgálhassa magát.
Minden láboshoz kiegészítőként Pirex üveges fedő tartozik bakelit fogantyúval. A fedő segítségével az ételeket tovább tarthatjuk melegen.
24 és 28 cm-es fedők alumíniumos kiszerelésben is megvásárolhatók.

BAZALT ALÁTÉT
Iroko fából és palalemezből készült.
Akár Josper lábasok tálalásához, akár grillezett húsok, halak, zöldségek felszolgálásához is használhatjuk. Ha a palalemezt a kemencébe helyezzük, a lap felmelegszik, így a ráhelyezett lábos, vagy a grillezett étel sokáig melegen tartható.

GASTRONORM EDÉNYEK
1/6 Edény [GN 1/6 x 2 cm magasságú]
Tökéletes a vákuumozott termékek és kisebb adagok felmelegítéséhez.
1/3 Edény [GN 1/3 x 2 cm magasságú]
Tökéletes a vákuumozott termékek valamint halak és tenger gyümölcseinek felmelegítéséhez.
1/2 Edény [GN 1/2 x 6 cm magasságú]
Sült burgonyához, articsókához, párolt hagymához, rizshez.
1/1 Edény [GN 1/1 x 2 cm magasságú]
Ideális halakhoz, zöldségekhez, előételekhez.
1/1 Edény [GN 1/1 x 6 cm magasságú]
Sült burgonyához, articsókához, párolt hagymához, rizshez.

SZILIKONOS FOGÓ A TÁLCÁKHOZ
A csipesz végén szilikonbetét segít, hogy könnyen megfogjuk a tálcákat és a lábosokat.

DUPLA KOSÁR
A kosarakba kisebb adag articsóka, rák, bab vagy éppen kacsaszív kerülhet. A csipeszekkel könnyedén forgathatjuk a kosarat.

HALAS KOSÁR
Az egészben sült halak egyszerű kezeléséhez.

ROZSDAMENTES ACÉL GYŰRŰFORMA
Pitékhez és más hasonló finomság tálalásához.

JOSPER CSIPESZ
Kézzel készített – a csipesz segítségével a grillrácsokat könnyedén csúsztathatjuk a Josper kemencébe. A dupla kosár forgatására is kiválóan alkalmas.

PISZKAVAS A FASZÉNHEZ
Ezzel az eszközzel egy pillanat alatt eltávolíthatjuk a faszenet.

KOMBINÁLT KAPARÓ KEFE
Grillezés utáni tisztításra tervezve. A hosszú fogantyú megvéd az esetleges égési sérülésektől.

SÖRTÉS KEFE
Grill tisztításhoz tervezve.

NYÁRSTARTÓ ÁLLVÁNY
A nyársak sosem mutattak még ilyen jól a konyhádban, mint ezen a függőleges állványon.

SPECIÁLIS NYÁRSTARTÓ ÁLLVÁNY
A nyársak sosem mutattak még ilyen jól, mint ezen a különlegesen megtervezett, függőleges állványon.