FILOZÓFIÁNK, VEZÉRELVÜNK:

Szenvedélyünk a grillezés ®

Az ételek különleges ízét a faszénnek köszönhetjük, így lesz a nyers termékből, hagyományos aromájú, tökéletes textúrájú, szaftos fogás.

A kemence és a grill funkcióinak kombinálásával, magas hőmérsékleten sütve kérget képezhetünk az ételen, ugyanakkor párolhatjuk, grillezhetjük is. Az így elkészült fogások magukért beszélnek, a JOSPER faszenes kemencéinek nincs vetélytársa.

Három különböző részre osztottuk a kemence használatának lehetőségeit.

Diagramok, receptek és érdekes információk lesznek segítségedre.

HAGYOMÁNYOS MÓDSZER

Az éttermek kiszolgálásának legideálisabb módja – a la carte és svédasztalos választék esetén is - ha a nyersanyaggal a lehető legkevesebb törődve, egy ősi módszert használva emeljük ki az ételek ki fenséges ízét.
Bármilyen ételt elkészíthetünk, közvetlenül a grillen vagy edényeink felhasználásával a kemencében.


TERMÉK >> JOSPER >> BEMUTATÓ
NÉZD MEG A VIDEÓT: T-BONE (CHULETON)
NÉZD MEG A VIDEÓT: SPÁRGA
NÉZD MEG A VIDEÓT: DURBINCS

TERMÉK >> KONYHAI FELSZERELÉS >> JOSPER >> BEMUTATÓ
NÉZD MEG A VIDEÓT: KAGYLÓ
NÉZD MEG A VIDEÓT: RÁNTOTTA FÜSTÖLT GOMBÁVAL
NÉZD MEG A VIDEÓT: TŐKEHAL

SOUS-VIDE

Legyen szó bármilyen ételről, a főzési technikát és a Josper faszenes kemencéjét kombinálva lenyűgöző eredményeket érhetünk el.
Ez a kombináció teszi lehetővé, hogy jelen legyünk a vendéglátás két fő szektorában; Catering /Kiállítások és Haute Cuisine.

Vendéglátás / Események

Hagyományos konyha / kiállítások és bemutató rendezvények. Számos példát mutatunk be a különböző diagramok segítségével:


PIRÍTÁS A JOSPER-BEN >> HŰTÉS >> CSOMAG / FŐZÉS (BAIN MARIE) >> HŰTÉS >> FELMELEGÍTÉS
TIPP: Ha pirítani szeretnénk a Josper kemencében, legjobb ha faforgácsot használunk, így különleges aromát adhatunk az ételnek.

CSOMAG – FŐZÉS (BAIN MARIE) >> HŰTÉS >> BEFEJEZÉS A JOSPER-BEN
NÉZD MEG A VIDEÓT: TARJÁK

Otthoni konyha

Egyedi kreációkat készíthetünk ha a vendéglátás legújabb módszereit ötvözzük a grillezés hagyomány ízeivel. Így tökéletes egyensúlyba kerül a tradíció és a technológia.


PIRÍTÁS A JOSPER-BEN >> HŰTÉS >> CSOMAG / FŐZÉS (BAIN MARIE) >> HŰTÉS >> FELMELEGÍTÉS
TIPP: Ha pirítani szeretnénk a Josper kemencében, legjobb ha faforgácsot használunk, így különleges aromát adhatunk az ételnek.

CSOMAG – FŐZÉS (BAIN MARIE) >> HŰTÉS >> BEFEJEZÉS A JOSPER-BEN
NÉZD MEG A VIDEÓT: ST. BETTY’S

KÖRETEK

Végül egy rendkívül érdekes rész. A köretek elkészítése a Josper kemence grillezőjének alapvető kvalitásait mutatja be. Felszolgáláskor a Josper grilljén készült, ugyanakkor hagyományos módszerekkel készített fogásokat prezentálhatunk.


TERMÉK >> KONYHAI FELSZERELÉS>> JOSPER >> HŰTÉS >> FELMELEGÍTÉS >> BEMUTATÁS
NÉZD MEG A VIDEÓT: ZÖLDSÉGEK
NÉZD MEG A VIDEÓT: PIRÍTOTT ZÖLDSÉGEK (ESCALIVADA)
NÉZD MEG A VIDEÓT: NACHOS