HJX50 JOSPER FASZENES KEMENCE
Kapacitás: 150 vendég
NÉZD MEG A GALÉRIÁT
TECHNIKAI ADATOK
Beüzemelési idő*: átlag 40 perc
Napi Josper faszén fogyasztás: 16 és 20 kg között (átlag)
Teljesítmény: 9 óra
Termelékenység / óra**: 110 kg (átlag)
Sütési hőmérséklet : 250 ºC-tól 350 ºC-ig
Teljesítmény (áram): 6 kw
Füstelvezető***: 3200 m3/óra
Maximum füst áramlás: 14 g/sec
BEÜZEMELÉS
Distancias entre otros elementos de cocción 10 cm
——————————————————————-
FORGALMAZOTT MODELLEK
(a modellekre kattintva letölthető a kapcsolódó műszaki adatlap)
HJX50L Modell: asztallal
HJX50LBC Modell: asztallal és tálcás kiegészítővel
HJX50M Modell: munkalap
HJX50MBC Modell: munkalap és tálca kiegészítő
HJX50LACXF Modell: melegítő szekrénnyel (rusztikus)
HJX50LACXP Modell: melegítő szekrénnyel (rozsdamentes acél)
PDF Dokumentumok
E-mail: info@josper.hu